Την Παρασκευή  22-12-2006 έγινε  η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Σχολείου μας .Τη γιορτή οργάνωσαν οι μαθητές των Α΄,Β΄ & Γ΄ τάξεων . Πριν από τη γιορτή έγινε η  παρουσίαση της βιβλιοθήκης του Σχολείου , ύστερα από την καταγραφή και ταξινόμηση των βιβλίων που έγινε την περασμένη σχολική χρονιά με πρωτοβουλία των συναδέλφων  Μίχου Νικόλαου και Σοφίας Καραγιάννη . Το ίδρυμα Παπαγεωργίου ήταν αυτό που στήριξε οικονομικά την όλη προσπάθεια .

  Ο Δ/ντής του Σχολείου κ. Δίκος Στέργιος , αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους , αναφέρθηκε με λίγα λόγια στην ανυπολόγιστη μορφωτική , μαθησιακή και πολιτισμική αξία των σχολικών βιβλιοθηκών και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση του εν λόγω έργου .

  Στη συνέχεια  το λόγο πήρε ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δάρδας Αναστάσιος , ο οποίος εξήρε το έργο του Σχολείου στην εκπαίδευση και στην πόλη της Σιάτιστας και πρόσφερε ένα από τα βιβλία του για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης .

  Ακολούθησε ο κ. Μίχος Νικόλαος , ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του κ. Σοφία ΄Καραγιάννη  ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έφεραν με επιτυχία σε πέρας το δύσκολο αυτό εγχείρημα . Η παλαιότητα κάποιων εκδόσεων το πλήθος και η ποικιλία των βιβλίων της βιβλιοθήκης  είναι τα στοιχεία εκείνα που την καθιστούν ως  μία από τις αξιολογότερες  σχολικές βιβλιοθήκες του νομού μας , τόνισε ο κ. Μίχος στη σύντομη ομιλία του .

  Ο Δ//ντής του Σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας , αναγνωρίζοντας τη σημαντική  συνεισφορά όλων των ανωτέρω στην ολοκλήρωση του πολύ σημαντικού αυτού έργου , απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους :

  1. Ίδρυμα Παπαγεωργίου (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η κ. Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου ).

 2. κ. Μίχο Νικόλαο

 3. κ. Σοφία Καραγιάννη  &

 4. κ. Μπόντα  Γεώργιο για την πολύχρονη συνεισφορά του στην προβολή του έργου του Σχολείου στον τοπικό τύπο .

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σιάτιστας κ. Κοσμίδης Κων/νος , ο αντιδήμαρχος κ. Κουφογιάννης Γεώργιος ,ο  Προϊστάμενος του 3ου Γρ. Π.Ε  Ν. Κοζάνης κ. Τσιόμινας Ιωάννης  , η κ. Παπαγεωργίου Άννα και γονείς των μαθητών .

 Φωτογραφίες εκδήλωσης

 

 

 

 

 

Κεντρική σελίδα