Όλα τα άρθρα του/της admin

Στο Βουδούρειο το έκτακτο δελτίο για τη μάχη της Σιάτιστας

01

Σιάτιστα. Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, ώρα 19:00, Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη». Μαθητές και μαθήτριες της Ε2΄ τάξης του σχολείου μας βγάζουν στον «αέρα» μια δική τους δημιουργία, την εκπαιδευτική ταινία «Έκτακτο δελτίο: Η μάχη της Σιάτιστας 1912».

Με αφορμή τη συμπλήρωση 110 χρόνων από την απελευθέρωση της Σιάτιστας, τα παιδιά, δείχνοντας δύναμη, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της δουλειάς τους έπειτα από ένα δεκαήμερο κινηματογράφησης σε διάφορα σημεία του τόπου μας.

Με μοναδικές ερμηνείες από τα παιδιά, η ταινία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι νεαροί και νεαρές δημοσιογράφοι κατάφεραν με το έκτακτο δελτίο τους να σκορπίσουν γνώση και συγκίνηση, με αποτέλεσμα να κερδίσουν το δυνατό χειροκρότημα πλήθους κόσμου που βρέθηκε στο Βουδούρειο.

Την εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια του σχολείου, κ. Στέφου Ζωή – Δέσποινα, η οποία μίλησε για τη σημασία των βιωματικών μαθημάτων και την ξεχωριστή δημιουργία των μαθητών πάνω σε ένα θέμα από την τοπική ιστορία.

Για τους στόχους της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δράσης και τη σημασία της δημιουργίας της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής ταινίας μίλησε στο τέλος ο δάσκαλος των μαθητών της Ε2΄ τάξης, Μιχάλης Δούβλος.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη δημιουργία της ταινίας. Αποτελούν την αφορμή να γνωρίσουμε κι εμείς ένα κομμάτι της ιστορίας της Σιάτιστας, μέσω της δικής τους δημιουργίας. Αφήνουν στο αρχείο του σχολείου και του τόπου τους ένα μοναδικό οπτικοακουστικό αφιέρωμα.

Επιπλέον, μητέρες μαθητών και μαθητριών πριν την έναρξη της εκδήλωσης μοίρασαν στον κόσμο μια άλλη δημιουργία των παιδιών, ένα χειροποίητο έντυπο το οποίο δημιούργησαν στο σχολείο ως ανατροφοδότηση του συγκεκριμένου σχολικού προγράμματος. Θερμές ευχαριστίες και στους γονείς όλων των παιδιών. Βοήθησαν, συμπαραστάθηκαν, στάθηκαν δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.

Θερμές ευχαριστίες για την παρουσία στην εκδήλωση των παιδιών στον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης Αρχιμανδρίτη π. Γεώργιο Ράνιο, στην Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Ντιό Ευφροσύνη, στον Δήμαρχο Βοΐου κ. Ζευκλή Χρήστο, στον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Τσιαούση Ναούμ, στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σιάτιστας κ. Τέρτη Μάρκο και στο μέλος του Τοπικού κ. Σφενδόνη Παναγιώτα, στον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σιάτιστας κ. Θεοδωρόπουλο Θωμά και στον κ. Κώτσικα Λάζαρο για την τιμή να παρευρεθούν στη γιορτή των παιδιών.

Επιπλέον, ευχαριστίες στον Δήμο Βοΐου για τη φιλοξενία στο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη» και στον υπάλληλο του δήμου μας, κ. Καραμάνη Γεώργιο, για την τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης.

Χαρά δίνει κάθε φορά η παρουσία παππούδων, γιαγιάδων, νονών κι άλλων αγαπημένων προσώπων των παιδιών καθώς και απλού κόσμου που έρχεται να κερδίσει κομμάτια γνώσης από την τοπική ιστορία. Θερμές ευχαριστίες.

02 03 04 05 06 07 08 α 08 β 09 18 19 20

Πρόσκληση

Πρόσκληση

Το έκτακτο δελτίο ειδήσεων – αφιέρωμα στη μάχη της Σιάτιστας του 1912 βγαίνει στον «αέρα» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 19:00 στο πολιτιστικό κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη». Η τάξη Ε2′ σας προσκαλεί.

 

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η «Ομπρέλα Προστασίας» των Εθνικών Ευεργετών

01

Το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης στολίζει η «Ομπρέλα Προστασίας» που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων Ε1΄ και Ε2΄ του σχολείου μας. Με αφορμή την ημέρα μνήμης Εθνικών Ευεργετών, 30 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν σε μια σειρά δραστηριοτήτων πάνω στη ζωή και το έργο των Εθνικών Ευεργετών, με καταγωγή από τη Σιάτιστα, Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Την ομπρέλα είχαν παραδώσει τα παιδιά με τους δασκάλους τους, κ. Μαρία Κουγιούφα και κ. Μιχάλη Δούβλο, στις 11 του Οκτώβρη 2022 κατά την επίσκεψή τους στο εργοστάσιο Παπαγεωργίου CPL Hellas AE στη Σιάτιστα.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχτηκε τότε ο κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου ο οποίος αφού ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά για την τιμή στο πρόσωπο των Εθνικών Ευεργετών, συγκινημένος διαισθάνθηκε τη χαρά του πατέρα του, Νίκου Παπαγεωργίου, αν έβλεπε από κοντά την ομπρέλα προστασίας, αυτή τη δημιουργία παιδιών.

Η παρουσίαση της εικόνας με την ομπρέλα προστασίας στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης σκόρπισε χαμόγελα ικανοποίησης στα πρόσωπα των παιδιών. Θυμίζουμε ότι μια ίδια ομπρέλα στολίζει και το σχολείο μας…

Ένα μικρό αλλά με πολλή αγάπη αφιέρωμα, κοσμεί το μεγαλύτερο νοσοκομείο της βόρειας Ελλάδας. Ένα αφιέρωμα από παιδιά της γενέτειρας των Εθνικών Ευεργετών, Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Χτίζοντας γέφυρες σχολείου και κοινωνίας…

02 03 01

«Έκτακτο δελτίο: Η μάχη της Σιάτιστας 1912»

01

Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για να συνδεθούμε απευθείας με τη Σιάτιστα… Μαθητές και μαθήτριες της Ε2΄ τάξης του σχολείου μας, με εμψυχωτή τον δάσκαλό τους, Μιχάλη Δούβλο, γίνονται δημοσιογράφοι της εποχής κι ετοιμάζουν ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων.

Από το στούντιο της δικής τους τηλεόρασης, ανακοινώνουν τα σημαντικά γεγονότα που επισφράγισαν τη λευτεριά της Σιάτιστας, τη μάχη της 4ης Νοεμβρίου 1912.

Σε απευθείας σύνδεση με τον λόφο «Γκραντίστι», διαβάζουν το τελεσίγραφο του Μεχμέτ πασά το οποίο παραδόθηκε στο φαρμακείο του Θανάση Στρακαλή κι ακούν το γνωστό ποίημα του Σιατιστινού Γιάννη Τόζη… Κοιμάται η Σιάτιστα και όμως αγρυπνάει…

Στο Δημαρχείο συναντούν τον κτηνοτρόφο Νικόλαο Στρακαλή που με το φέσι του πατέρα του κι όλους τους Σιατιστινούς υψώνουν μόνοι τους την ελληνική σημαία στις 12 του Οκτώβρη 1912.

Σε ζωντανή μετάδοση από την Κίσσαμο Χανίων, ο 10χρονος Κρητικός, ο Ορέστης, συμμετέχει στο δελτίο των παιδιών και μιλάει για τη συμβολή των Κρητών στη μάχη της Σιάτιστας. Τον ευχαριστούμε πολύ, τον ίδιο και τους γονείς του.

Μέσα στα καλντερίμια της Σιάτιστας, οι γυναίκες της εποχής. Και πέτρινη καρδιά να είχε κανείς, θα συγκινούνταν με το θέαμα…

Στη συνέχεια, ο τότε δήμαρχος Σιάτιστας, γιατρός στο επάγγελμα, Μηνάς Θεοδώρου, μας ξεναγεί στο σπίτι του το οποίο είχε μετατρέψει σε τόπο διαμονής αξιωματικών, στρατιωτών και οπλιτών.

Επιπλέον, συνδέονται απευθείας με το Τραμπάντζειο Γυμνάσιο το οποίο είχε μετατραπεί σε ιατρείο. Εκεί συναντούν τον Κρητικό Μιχαήλ Αναστασάκη, τον γιατρό Σκεύο Ζερβό καθώς και τον διοικητή του στρατού Αντισυνταγματάρχη Ηπίτη Αντώνιο.

Στον ιερό ναό αγίας Τριάδας Σιάτιστας κάνουν ρεπορτάζ και παίρνουν συνέντευξη από τον διοικητή της Πυροβολαρχίας Νικόλαο Κλαδά. Ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στη μάχη. Εμφανίστηκε εκεί με το άλογό του.

Λίγο αργότερα, η Θάλεια Φλωρά – Καραβία, καταξιωμένη Ελληνίδα ζωγράφος, με καταγωγή από τη Σιάτιστα – ανταποκρίτρια των βαλκανικών πολέμων που απαθανατίζει στιγμές από τις μάχες, δίνει συνέντευξη ενώ τη βλέπουμε να σχεδιάζει τον «Νικόλα της Σιάτιστας».

Σε απευθείας σύνδεση με τον λόφο «Καπιτσίνη», μιλάνε για τον ιερό ναό αγίου Ελευθερίου κι όλοι μαζί ξεφωνίζουν «Όχι, ποτέ, η Σιάτιστα έζησε, ζει, θα ζήσει…».

Κι όλα αυτά σε μια νέα εκπαιδευτική ταινία, ένα αφιέρωμα στη μάχη της Σιάτιστας, στη μάχη της 4ης Νοεμβρίου 1912.

Μαζί, σε ρόλο συμπαραστάτη – βοηθού και οι γονείς των παιδιών. Θερμές ευχαριστίες σε όλους. Επιπλέον, θερμές ευχαριστίες και όλες τις πηγές μας καθώς κι ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν με τον τρόπο τους κι αυτή την προσπάθεια του σχολείου. Τα ονόματα θα αναφερθούν με τη δημοσίευση της εκπαιδευτικής ταινίας.

1912 – 2022, 110 χρόνια ελεύθερη Σιάτιστα, με ένα οπτικοακουστικό αφιέρωμα μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας. Ένα νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων, άλλο ένα βιωματικό μάθημα ιστορίας.

Χρόνια πολλά, Σιάτιστα.

02 04 05 06 α 07 09 11 12 14 15 16 1717 18 19 21 22

30 Σεπτεμβρίου: Ημέρα μνήμης των Εθνικών Ευεργετών. Μια ομπρέλα προστασίας!

01

Με αφορμή την 30η Σεπτέμβρη, την ημέρα μνήμης των Εθνικών Ευεργετών, μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Ε1΄ και Ε2΄ του σχολείου μας ασχολούνται με μια σειρά δραστηριοτήτων πάνω στη ζωή και το έργο των Εθνικών Ευεργετών, με καταγωγή από τη Σιάτιστα, Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Αρχικά, με τους δασκάλους τους, Μαρία Κουγιούφα και Μιχάλη Δούβλο, επεξεργάζονται σχετικό κείμενο και ασκήσεις πάνω στα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Η ανάπτυξη της ικανότητας των μαθητών να χειρίζονται τον προφορικό και γραπτό λόγο και η βελτίωση της έκφρασής τους, μπορεί να επιτευχθεί και μέσα από δικά μας κείμενα, συνδεδεμένα με τη ζωή του τόπου.

Στη συνέχεια, αφού γίνεται κουβέντα για το τεράστιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο των αδελφών Παπαγεωργίου, ακολουθεί η δημιουργία ενός εικαστικού έργου από τα παιδιά. Μια ομπρέλα ανοίγεται μπροστά μας. Μια ομπρέλα φιλανθρωπίας, φιλοπατρίας, ανιδιοτέλειας, υπομονής, πρωτοτυπίας, αντοχής, τόλμης, προσφοράς, απλότητας, ταπεινότητας. Όλα αυτά για τα οποία αξίζει να μιλήσεις στους μαθητές σου, όταν θέλεις να βλέπεις το μέλλον τους. Όλα αυτά που δημιούργησαν οι Εθνικοί Ευεργέτες γίνονται ένα μάθημα ζωής για μας και τους μαθητές μας.

Είναι η «ομπρέλα προστασίας» που μας χάρισαν με το έργο τους στο πέρασμα των χρόνων. Αυτή τη φθινοπωρινή μέρα, ας κρατήσουμε ανοιχτή την ομπρέλα αυτή και με αισθήματα ευγνωμοσύνης ας θυμηθούμε τους Εθνικούς Ευεργέτες Νικόλαο και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

Από τις δύο ομπρέλες που δημιουργήθηκαν, η μία στολίζει το σχολείο μας και η άλλη θα παραδοθεί από τα παιδιά των τμημάτων Ε1΄ και Ε2΄ στο Εργοστάσιο Παπαγεωργίου CPL Hellas AE.

02 03 05 0607 08 09 10 11 12

 

 

Με οδηγό την καρδιά, κάνε ταξίδια σχολικά!

01

Ένα αυτοσχέδιο μπρελόκ περίμενε τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια των τμημάτων Ε1΄ και Ε2΄ του σχολείου μας, την ημέρα του Αγιασμού, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, από τους δασκάλους των τμημάτων, Μαρία Κουγιούφα και Μιχάλη Δούβλο. Ένα μπρελόκ με ένα αυτοκινητάκι κι έναν δρόμο. Είναι ο δρόμος της Ε΄ τάξης, ένας δρόμος γεμάτος ευθείες, ανηφόρες, κατηφόρες, ευκολίες, εμπόδια, πινακίδες, τούνελ, γέφυρες… ανεξερεύνητα μονοπάτια.

Με υγεία και με οδηγό την καρδιά, θα γίνουν προσπάθειες για όμορφα σχολικά ταξίδια. Κι αν δεν υπάρχει δρόμος, μαζί θα τον ανοίξουμε. Ο καθένας και η καθεμιά, με τον δικό του/της χαρακτήρα, όλοι θα κοιτάξουμε προς την ίδια κατεύθυνση, τη λογική.

Σε αυτόν τον μακρύ δρόμο θα γίνουν στάσεις σε διάφορα σημεία, στάσεις στη Γνώση, στην Αγάπη, στη Δημιουργία, στη Φιλία, στη Συνεργασία, στην Καλοσύνη, στην Πίστη, στη Δύναμη και στην Ελπίδα.

Γι΄ αυτά τα όμορφα σχολικά ταξίδια, δε θα χρειαστεί GPS. Με φαντασία και όνειρα, θα προχωρήσουμε στους δικούς μας δρόμους. Θα ξέρουμε ότι, με τα σωστά και τα λάθη μας, οι προσπάθειες θα είναι δικές μας.

02 03 04

Συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Δήμου Βοΐου

01

Πραγματοποιήθηκε το βραδάκι της Πέμπτης 11 Αυγούστου 2022 η εκδήλωση της Β΄ τάξης, σχολ. έτους 2021-22, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Χτίζοντας γέφυρες σχολείου – κοινωνίας, μαθητές και μαθήτριες ταξίδεψαν με τα αυτοκινητάκια τους, στέλνοντας μηνύματα οδικής ασφάλειας, μέσα από τη μουσικοχορευτική παράσταση «Ένα ταξίδι με προορισμό το καλοκαίρι». Η εκδήλωση των παιδιών περιελάμβανε κι ένα άλλο ταξίδι, ένα ταξίδι στη γνώση και την τοπική ιστορία, με την παρουσίαση της εκπαιδευτικής ταινίας «Ο κρυμμένος θησαυρός, ο Σιατιστεύς Μιχαήλ Παπαγεωργίου και το Αλφαβητάρι του 1766». Στην προσπάθεια γνωριμίας της τοπικής κοινωνίας με τον Σιατιστινό λόγιο Μιχαήλ Παπαγεωργίου, τον βίο και το έργο του, τα παιδιά παρουσίασαν μια δική τους δουλειά, σε μια βραδιά θερινού σινεμά.

Παρ΄ όλα τα παιχνίδια του καιρού, πλήθος κόσμου βρέθηκε στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Βοΐου. Μαθητές και μαθήτριες, με ζωντάνια και ιδιαίτερη δύναμη κατάφεραν να ψυχαγωγήσουν τον κόσμο και να σκορπίσουν χαρά.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση και 10 τυχεροί αποχώρησαν, κρατώντας το «Αλφαβητικόν Βιβλιάριον» του 1766. Είναι μια χορηγία του Δήμου Βοΐου και θερμά ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο για την παρουσία του όσο και τη στήριξή του τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Ναούμ Τσιαούση.

Την εκδήλωση προλόγισε η διευθύντρια του σχολείου, κα Ζωή – Δέσποινα Στέφου, κι έκλεισε με τη σύντομη ομιλία του δασκάλου των παιδιών, κ. Μιχάλη Δούβλου.

Η τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης (ενοικίαση γιγαντοοθόνης, βιντεοπροβολέα και ηχοσυστήματος) έγινε με δαπάνη από τα λειτουργικά έξοδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Θερμές ευχαριστίες στους γονείς όλων των μαθητών και μαθητριών, για τη συνεχή και έμπρακτη στήριξη.

Επιπλέον, ευχαριστίες στον Ιππικό Σύλλογο Σιάτιστας «Ο Άγιος Μόδεστος» για τη χρήση καρεκλών στον χώρο της εκδήλωσης.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά όλον τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση και στηρίζει την προσπάθεια των παιδιών, σε δύσκολα χρόνια, στα χρόνια της πανδημίας και της πρωτοφανούς παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Αφήνοντας για λίγο τις καλοκαιρινές μας διακοπές, βρεθήκαμε στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου». Πόσες χαρές δίνει κάθε καλοκαίρι στον κόσμο, από την ανάπλασή του από τους συμπατριώτες μας, Εθνικούς Ευεργέτες, τα αδέλφια Παπαγεωργίου. Προσθέτουμε μεγάλα κομμάτια ευγνωμοσύνης προς το πρόσωπο και το έργο των Εθνικών Ευεργετών, Νικολάου και Λεωνίδα Παπαγεωργίου.

02 03 04 05 06 07 08 09

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ EKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας

ευχαριστούν θερμά

τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βορεάδες-Χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς» κ. Οδυσσέα Καραγιάννη που την Κυριακή 7-8-2022 παρέδωσε στο σχολείο μεγάλη ποσότητα εκπαιδευτικού υλικού (επιτραπέζιων παιχνιδιών και παζλ). Ευχαριστούμε επίσης θερμά για την πρόθυμη συνεργασία με τον δραστήριο πολιτιστικό όμιλο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης την κ. Αριάδνη Αντωνιάδου και τον κ. Ανδρέα Παπουκίδη.

Το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό (επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ) αποτελούν πολύτιμο απόκτημα, διότι εμπλουτίζουν το τμήμα εκπαιδευτικού υλικού του σχολείου που θα αξιοποιηθεί ιδιαίτερα στη διάρκεια του Ολοήμερου Προγράμματος της σχολικής μονάδας.

Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο «Βορεάδες-Χορευτικός Όμιλος Καλαμαριάς» για τη δημιουργική συνεργασία και υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου.

thumbnail_received_793982545286275

Πρόσκληση

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου «Γεώργιος Παπαγεωργίου».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει την παρουσίαση της εκπαιδευτικής ταινίας «Ο κρυμμένος θησαυρός, ο Σιατιστεύς Μιχαήλ Παπαγεωργίου και το Αλφαβητάρι του 1766» (θερινό σινεμά), τη μουσικοχορευτική παράσταση «Ένα ταξίδι με προορισμό το καλοκαίρι» και την παρουσίαση του τραγουδιού «Η Αλφαβήτα της Σιάτιστας».

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, θα μπορείτε να φωτογραφίσετε τα παιδιά σας στα αυτοκινητάκια μας που θα βρίσκονται στην είσοδο του προαύλιου ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει κλήρωση για 10 Αντίγραφα από το «Αλφαβητικόν Βιβλιάριον» του 1766.

Μια εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους!

1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας:
Η μεγάλη μας καλοκαιρινή αγκαλιά,
Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 9.
Στην αυλή των Παπαγεωργίου,
ελάτε για θερινό σινεμά!

Screenshot_1

Στον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε σήμερα η ταινία με τον Μιχαήλ Παπαγεωργίου

4Ε

Στον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε θα προβληθεί σήμερα, Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, και ώρα 18:45 η εκπαιδευτική ταινία «Ο κρυμμένος θησαυρός, ο Σιατιστεύς λόγιος Μιχαήλ Παπαγεωργίου και το Αλφαβητάρι του 1766» την οποία δημιούργησαν κατά το περασμένο σχολικό έτος οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του σχολείου μας.

Πότισε τη ζωή σου με αγάπη και γνώση!

Πρόγραμμα