Αρχείο μηνός Σεπτεμβρίου 2020

«Κάνε τις ρίζες σου πιο δυνατές»

01

     Με το σύνθημα «ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΣΟΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ» υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020, ημέρα του Αγιασμού, τα φετινά πρωτάκια μας.

Ένα δεντράκι ? μπρελόκ για κάθε παιδί με… καρπούς μοναδικούς: ανάγνωση, γραφή, αριθμητική, αγάπη, ομαδικότητα, συνεργασία, πίστη

Συμβολικά, την επόμενη ημέρα, την Τρίτη, οι καινούριοι μαθητές του σχολείου μας, μαζί με τον δάσκαλό τους, κ. Μιχάλη Δούβλο, φύτεψαν μια δάφνη στην αυλή του σχολείου μας. Θα είναι το δέντρο που θα μας θυμίζει την πρώτη μας μέρα στο Δημοτικό σχολείο και θα μας συντροφεύει για τα επόμενα έξι χρόνια.

     Όσο το ποτίζουμε με μεράκι και δουλειά, τόσο θα αναπτύσσεται… Όσο το λίπασμα μας περιέχει φόβο, τόσο θα μαραζώνει… Κι αυτό δεν το θέλουμε.

Υγεία και καλή αρχή σε όλο τον εκπαιδευτικό κόσμο.

02 03 04 05

Αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2020-2021

Καλή σχολική χρονιά!

Τη Δευτέρα 14/9/2020 στις 11.00 θα τελεστεί ο αγιασμός στο μεγάλο προαύλιο του σχολείου για τις τάξεις Γ, Δ, Ε και Στ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν στο προαύλιο στις 10.45 πμ με τις τσάντες τους, όπου με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών θα λάβουν συγκεκριμένη θέση. Μετά την τελετή θα εισέλθουν στις τάξεις τους, φορώντας μάσκες, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους όπου θα παραλάβουν τα βιβλία και θα αποχωρήσουν από την κύρια είσοδο του σχολείου.

Την ίδια μέρα στις 12.05 θα τελεστεί αγιασμός στο μεγάλο προαύλιο του σχολείου για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και Β τάξης, οι οποίοι θα προσέλθουν στον χώρο αυτό στις 12.00 με την τσάντα τους και με τη συνοδεία ενός γονέα. Στη συνέχεια θα εισέλθουν στην τάξη τους φορώντας μάσκα με τη συνοδεία του εκπαιδευτικού για να πάρουν τα βιβλία τους και θα αποχωρήσουν από την κεντρική είσοδο στην οποία θα τους περιμένουν οι γονείς τους.

Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών τους.