Αρχείο κατηγορίας Ευχαριστήρια

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου

ευχαριστεί θερμά

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας

και συγκεκριμένα τις κυρίες: Πάικου Νίνα, Δαϊναβά Αντιγόνη, Νεράντζη Σουλτάνα και Νταλαμήσιου Ευαγγελία,

που από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και την αποχώρησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο με τις εκλογές νέου ΔΣ στις 22-10-2021 προμήθευσαν το σχολείο με μεγάλη ποσότητα αθλητικού υλικού, ώστε κάθε τμήμα να διαθέτει το δικό του αθλητικό υλικό, σύμφωνα με τις υγειονομικές συστάσεις, αρκετό εκπαιδευτικό υλικό (πρόπλασμα ανθρώπινου σώματος 50 εκ, δύο υδρόγειες σφαίρες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έξι (6) μεγάλα επιτοίχια σετ γεωμετρικών οργάνων για τοποθέτηση στους τοίχους των τάξεων, νέα σημαία για τον ιστό της σχολικής μονάδας (της οποίας η έπαρση έγινε στις 25-10-2021), ένα φορητό ηχοσύστημα μπαταρίας, ένα μηχάνημα για καθαρισμό των προαυλίων από τα φθινοπωρινά φύλλα (φυσητήρα-απορροφητήρα φύλλων) ΝΑΚΑΥΑΜΑ 2600 watt, έναν μεγάλο πίνακα φελλού και έναν μαγνητικό, καθώς και για την κάλυψη των δαπανών της πρόσφατης διδακτικής επίσκεψης της Στ΄τάξης στο ΚΠΕ Γρεβενών και στην επετειακή έκθεση «Αγώνες για την Ελευθερία» και της διδακτικής επίσκεψης της Β΄τάξης στο τυπογραφείο Σεριστατίδη-Λαμπρόπουλου στη Νεάπολη και στο Ενυδρείο Καστοριάς (με το εισιτήριο εισόδου).

***

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό της σχολικής μονάδας

ευχαριστούν θερμά

τις αξιότιμες κυρίες: Πάικου Νίνα, Δαϊναβά Αντιγόνη, Νεράντζη Σουλτάνα, Νταλαμήσιου Ευαγγελία, αλλά και την κυρία Mάνιου-Μπόραβου Βασιλική (που αποχώρησε νωρίτερα) που αποτέλεσαν για σειρά ετών το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας μέχρι 22-10-2021, οι οποίες εργάστηκαν με εντυπωσιακή προθυμία κι αυταπάρνηση για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου α) καλύπτοντας τις δαπάνες εκπαιδευτικών εκδρομών και διδακτικών επισκέψεων των παιδιών σε ΚΠΕ, στο ΔΗΠΕΘΕ, στο ΕΚΦΕ, σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, ώστε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στις μορφωτικές δράσεις του σχολείου, β) οργανώνοντας πολιτιστικές δράσεις σχετικές με έθιμα και παραδόσεις και ποικίλες εκπλήξεις χαράς για τα παιδιά και γ) ανταποκρινόμενες πάντα άμεσα στις προτάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, διατηρώντας άριστη συνεργασία με αυτόν.

***

Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά τον μορφωτικό σύλλογο Μαρκίδες Πούλιου για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου με οχτώ αντίτυπα του εξαιρετικού φωτογραφικού λευκώματος της κ. Παπαναούμ Καίτης «Σιάτιστα Περιπλάνηση στο χθες και στο σήμερα».

***

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό ευχαριστούν θερμά τον κ. Ψημμένο Νικόλαο, τον κ. Σπύρου Αθανάσιο, τον κ. Μπόντα Γεώργιο και τον κ. Δίκο Στέργιο για τη συνεχή μέριμνά τους για τον εμπλουτισμό του αρχείου του σχολείου.

***

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Βοΐου για την ανατύπωση του Αλφαβητικού Βιβλιαρίου του Μιχαήλ Παπαγεωργίου του Σιατιστέως που τυπώθηκε στη Βιέννη το έτος 1766 και τη διανομή αντιτύπων του στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και της Β΄ τάξης της σχολικής μονάδας, αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για την ενδυνάμωση της ιστορικής μνήμης με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από τη Μεγάλη Επανάσταση.

***

Το σχολείο ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Βοΐου στα αιτήματά μας για απολύμανση των χώρων του διδακτηρίου, αλλά και για την άμεση διάθεση σελφ τεστ αποκλειστικά για διαδικασίες ιχνηλάτησης στις περιόδους έλλειψης και καθυστέρησης προμήθειας από τη Δ/νση ΠΕ.

***

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚLINEX

O Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας

ευχαριστούν θερμά

την εταιρεία UNILEVER ΗΕLLAS για την έμπρακτη υποστήριξη του έργου καθαριότητας και απολύμανσης του σχολείου με την αποστολή σημαντικής ποσότητας προϊόντων καθαρισμού και απολύμανσης ΚLINEX.

Συγκεκριμένα το σχολείο μας εντάχθηκε στο εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας πρόγραμμα της KLINEX “ΚΑΘΑΡΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ” και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 παραλάβαμε 4 κιβώτια χλωρίνης ΚLINEX ULTRA, 2 κιβώτια καθαριστικό πατώματος ΚLINEX, 2 κιβώτια σπρέι KLINEX PURE HYGIENE, 2 κιβώτια KLINEX wc Gel και 1 κουτί KLINEX υγρά πανάκια καθαριότητας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολειου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά τον κ. Γεώργιο Μπόντα, τ. Διευθυντή της Δημόσιας Βιβλιοθήκης «Μανούσεια», συγγραφέα και ερευνητή της τοπικής ιστορίας και της λαογραφίας που προσέφερε στη Βιβλιοθήκη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας στη μνήμη του αείμνηστου γυμνασιάρχη Νικολάου Γιαννουκόπουλου σύνολο των τευχών της δεκαπενθήμερης μαθητικής εφημερίδας ΟΙ ΜΑΡΚΙΔΑΙ του Οικοτροφείου Τραμπαντζείου Γυμνασίου Σιατίστης από το τεύχος της 15ης Φεβρουαρίου 1960 μέχρι και το τεύχος της 15ης Ιουλίου 1961.

Η μαθητική αυτή εφημερίδα αποτελεί πολύτιμο απόκτημα διότι εμπλουτίζει το τμήμα τοπικής ιστορίας και λαογραφίας της βιβλιοθήκης του σχολείου κι ακόμα αποτελεί σημαντική ιστορική πηγή της εποχής διότι αποτυπώνει όχι μόνο το παραγόμενο εκπαιδευτικό έργο και τις ποικίλες εκδηλώσεις της σχολικής μονάδας, αλλά και την κοινωνική ζωή στη Σιάτιστα. Παράλληλα εντυπωσιάζει η πλούσια θεματολογία του σημαντικού μαθητικού εντύπου και ο εμπλουτισμός του με φωτογραφικά τεκμήρια.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Μπόντα, ο οποίος συνεχώς συμβάλλει στον εμπλουτισμό του τμήματος τοπικής ιστορίας και λαογραφίας της βιβλιοθήκης της σχολικής μονάδας.

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΩΝ

Η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας, το εκπαιδευτικό προσωπικό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου

ευχαριστούν θερμά

την αξιότιμη οικογένεια του κ. Νικολάου Ψημμένου και της κ. Μαλαματής Βούρου που κάλυψαν το σημαντικό κόστος για τον εξοπλισμό της σχολικής μονάδας στην οποία φοίτησαν με ένα σύγχρονο διαδραστικό σύστημα διδασκαλίας, το οποίο περιλαμβάνει τον διαδραστικό πίνακα Intech-Traceboard TI 4187Whiteboard, τον προβολέα Εpson EB-E10 με μπράτσο τοίχου στήριξης, ενισχυτή ήχου και ηχεία (Set home audio 10 Πλήρες HiFi AV-360), που δίνουν τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς για μια σύγχρονη διδασκαλία, αλλά και ευκαιρίες εικονικών περιηγήσεων και επισκέψεων σε χώρους παιδείας και πολιτισμού. Το διαδραστικό σύστημα τοποθετήθηκε στην αίθουσα της τάξης Δ΄1.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου και το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστούν θερμά τον κ. Σωτήριο Παπά του Αργυρίου που δώρισε στο σχολείο μας μπάλες βόλεϊ, μπάσκετ και ποδοσφαίρου για αθλοπαιδιές, καθώς και σχοινάκια γυμναστικής ώστε να χαρίσει χαρά στα παιδιά και χρήσιμα μέσα στις εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής.
DSCN7096

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»

Από το Γενικό Νοσοκομείο Πτολεμαΐδος «Μποδοσάκειο» λάβαμε ευχαριστήρια κάρτα για τα παιδιά των τάξεων Γ΄1  και Γ΄2  που έστειλαν χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές για τους ασθενείς και για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Τη δράση επιμελήθηκαν οι δασκάλες Τσιώνη Αλεξάνδρα και Μέντζα Αγνή.

Ευχαριστήριο ΓΝ 1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Γ Ν ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ0001.pdf

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η διευθύντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας

ευχαριστούν θερμά

τον Δήμο Βοΐου

για την προσφορά στο σχολείο οχτώ (8) ταμπλετών Alcatel

για την εξυπηρέτηση μαθητών για τις ανάγκες της σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Ευχαριστήριο

 Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ουΔημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά το  Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος  «Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου» για την πρόθυμη ανταπόκριση σε αίτημα για τον εξοπλισμό του σχολείου με ένα σύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 έγινε η παραλαβή του  φωτοτυπικού μηχανήματος RICOH IΜ 2702.   Το Ίδρυμα «Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά έμπρακτο ενδιαφέρον για το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο και συνεχή μέριμνα για την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του σχολείου. 

Ευχαριστήρια

Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά την κ. Αικατερίνη Ζωγράφου, καθηγήτρια Φυσικής  και θερμή υποστηρίκτρια του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου, για την υποστήριξη της ανακαίνισης του εργαστηρίου φυσικών επιστήμων «Δέσποινα Γκουτζιαμάνη-Ζωγράφου» του σχολείου.

Η Δ/ντρια και  το διδακτικό προσωπικό  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμάτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας για την προμήθεια στο σχολείο μιας  ηλεκτρικής σκούπας  KARCHER WD3 premium  και μιας ηλεκτρικής τρόμπας για μπάλες.

  Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά την κ. Παπαναούμ Καίτη  για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου με τα εξαιρετικά φωτογραφικά της λευκώματα «Σιάτιστα Περιπλάνηση στο χθες και στο σήμερα»και «Ο μόχθος για το κάρβουνο»,καθώς και  το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Μαρκίδες Πούλιου»που απέστειλε δύο αντίτυπα του αυτοβιογραφικού βιβλίου του κ. Δημητρίου Χρ. Σιώτα«Κυνηγώντας το μέλλον με προσοχή και προσπάθεια».