Αρχείο ημέρας 20 Ιανουαρίου 2015

Αργοναυτική εκστρατεία

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Διευθυντής, το διδακτικό προσωπικό, καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που προσέφεραν σε όλα τα παιδιά τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης της νέας εξαιρετικής θεατρικής παράστασης του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με τίτλο «Αργοναυτική εκστρατεία», καταβάλλοντας το αντίτιμο όλων των εισιτηρίων.  Χάρη στη δωρεά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, στην εποχή της οικονομικής κρίσης, δόθηκε η ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να αποκτήσουν μια άριστη αισθητική εμπειρία και να εξοικειωθούν με τον μαγευτικό κόσμο του θεάτρου ποιότητας.

Ευχαριστήριο για δωρεά

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΗ

Ο Δ/ντής, το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας

εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ Παύλο, Πρόεδρο του Ιδρύματος Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδη και στα αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος

για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στο αίτημα του σχολείου μας για δωρεά τριών (3) φορητών υπολογιστών, πέντε (5) διαδραστικών πινάκων και των αντίστοιχων προβολέων, καθώς και τριών (3) εκτυπωτών, ώστε το σχολείο μας να εξοπλιστεί τεχνολογικά με σύγχρονα πολυμέσα για την επίτευξη των μαθησιακών στόχων του Αναλυτικού Προγράμματος Σπουδών.

Το Ίδρυμα πραγματοποίησε παρόμοια δωρεά τεχνολογικού εξοπλισμού και στα άλλα σχολεία της Σιάτιστας. Στις φωτογραφίες αποτυπώνονται στιγμιότυπα από την τελετή παράδοσης της σπουδαίας δωρεάς του Ιδρύματος σε όλα τα σχολεία της Σιάτιστας στις 19-12-2014 σε χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου «Γ.Παπαγεωργίου». Διακρίνεται ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, ο αντιδήμαρχος κ. Λ.Γκερεχτές, ο γραμματέας του Ιδρύματος, καθώς και Διευθυντές και Διευθύντριες σχολείων της Σιάτιστας.

Συγχαίρουμε το «Ίδρυμα Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδη» που παραμένει σταθερός υποστηρικτής του εκπαιδευτικού έργου των σχολείων της Σιάτιστας, αποδεικνύοντας συνεχώς το διαρκές ενδιαφέρον του σε θέματα Παιδείας.

Δεκέμβριος 2014 034 Δεκέμβριος 2014 032