Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Tην Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου οργανώθηκε στην αίθουσα τελετών Αναστάσιος Σπύρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, στη οποία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης που με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Αλεξάνδρας Τσιώνη και Αγνής Μέντζα παρουσίασαν το θέμα της προσκύνησης των βοσκών και των μάγων, ενώ στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης με την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Ζωής Σαμαρά παρουσίασαν σύγχρονες περιπέτειες του Αγίου Βασίλη.

Για την πραγματοποίηση της όμορφης εκδήλωσης συνέδραμαν και οι εκπαιδευτικοί Γκουντούλιας Γεώργιος που δίδαξε στα παιδιά της Α΄ τάξης το τροπάριο των Χριστουγέννων, καθώς και οι εκπαιδευτικοί Χατζηζήση Αναστασία και Κουγιούφα Μαρία.

 Την εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος.

Η εκδήλωση επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 για τους μαθητές του σχολείου. Επιπλέον την ημέρα αυτή παρουσιάστηκε και το θεατρικό δρώμενο των μαθητών της Ε΄ τάξης με θέμα: «Το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων», που επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός Δούβλος Μιχαήλ, το οποίο είχε παρουσιαστεί στην πλατεία του Τσιστοπούλειου διοικητηρίου και στην πλατεία της Χώρας.

 Κατόπιν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου χάρισαν στα παιδιά δωράκια με θερμές ευχές.