ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Φέτος η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού συνέπεσε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και γιορτάστηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 με φετινό σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση- Αγαπώ την Υγεία μου».

Η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής και Υποδιευθύντρια του σχολείου κ. Χατζηζήση Αναστασία οργάνωσε για τους μαθητές και τις μαθήτριες των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ με τη βοήθεια των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τάξεων ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες (πορεία και παιχνίδια- αθλοπαιδιές.) 

Παράλληλα με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Ε΄ και Στ΄1 και ΣΤ΄2 μαζί με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων: κ. Κολισιάνη Θωμά, κ. Πορπόρη Ιωάννη και κ. Κουγιούφα Μαρία, τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κ. Τσιαούση Μιχαήλ και τη Διευθύντρια κ. Στέφου Ζωή προγραμμάτισαν επίσκεψη για γνωριμία με τους αθλητικούς χώρους του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κοζάνης. (Στάδιο και Κλειστό Γυμναστήριο), καθώς και ξενάγηση στο Λιάπειο Κολυμβητήριο Κοίλων Κοζάνης.

Παράλληλα παρακολούθησαν ωριαίο εγκεκριμένο πρόγραμμα της Ακαδημίας Ρομποτικής που οργανώθηκε με καθοδήγηση του ΠΑΜΑΚ στην Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη, καθώς και ξενάγηση στη βιβλιοθήκη.

Τα παιδιά ξεκουράστηκαν στο Δημοτικό Πάρκο Κοζάνης.