ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 οργανώθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου «Αναστάσιος Σπύρου» χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τις εκπαιδευτικούς των τάξεων Α΄, Β΄1 και Β΄2: κ. Χατζή Θεολογία, κ. Τσιώνη Αλεξάνδρα και κ. Μέντζα Αγνή με την υποστήριξη της υποδιευθύντριας του σχολείου κ. Χατζηζήση Αναστασίας.

Οι μικροί μαθητές και μικρές μαθήτριες παρουσίασαν όμορφα χριστουγεννιάτικα τραγούδια και θεατρικά έργα, όπως «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Άντερσεν και η «Προσκύνηση των βοσκών και των μάγων». Η εκδήλωση έκλεισε με τα παραδοσιακά «κόλιαντα» της Σιάτιστας.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στις 10.15 για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/τριών που συμμετείχαν, ενώ την 5η ώρα για όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου.

Την 6η ώρα το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σκόρπισε χαρά χαρίζοντας σε κάθε μαθητή και μαθήτρια του σχολείου από ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο-έκπληξη: μια χριστουγεννιάτικη μεγάλη κούπα με ένα ζευγάρι ζεστά γάντια!

Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 προγραμματίστηκε ο εκκλησιασμός των μαθητών/τριών του σχολείου με τη συνοδεία των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τάξεων.