Εκδήλωση κατά του εκφοβισμού

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ

Ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας συγχαίρουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου που συνεργάστηκαν με τις Διοικήσεις των Συλλόγων Γονέων των άλλων Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας για την οργάνωση μιας ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός (school bullying) και Διαδικτυακός εκφοβισμός (Cyberbullying)», την Κυριακή 11/1/2015 στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο.

Η ενημερωτική εκδήλωση περιλάμβανε εισηγήσεις πάνω στα θέματα του ενδοσχολικού και του διαδικτυακού εκφοβισμού (περιγραφή ?αίτια-τρόποι αντιμετώπισης) από ειδικούς επιστήμονες: α) την ψυχολόγο κ. Άννα Τέρτη, από το Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕΔΔΥ) Κοζάνης, β) τον κ. Γεώργιο Πάνο, καθηγητή Πληροφορικής, εκπρόσωπο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Καστοριάς και γ) εκπρόσωπο της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Μακεδονίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δ. Λαμπρόπουλος, εκπρόσωποι του Δήμου, Διευθυντές Σχολείων, γονείς μαθητών των τριών Δημοτικών Σχολείων της Σιάτιστας, πολλοί εκπαιδευτικοί κι αρκετός κόσμος.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Περισσότερο υλικό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.sierafm.gr.