Ευχαριστήρια

Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά την κ. Αικατερίνη Ζωγράφου, καθηγήτρια Φυσικής  και θερμή υποστηρίκτρια του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου, για την υποστήριξη της ανακαίνισης του εργαστηρίου φυσικών επιστήμων «Δέσποινα Γκουτζιαμάνη-Ζωγράφου» του σχολείου.

Η Δ/ντρια και  το διδακτικό προσωπικό  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμάτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας για την προμήθεια στο σχολείο μιας  ηλεκτρικής σκούπας  KARCHER WD3 premium  και μιας ηλεκτρικής τρόμπας για μπάλες.

  Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά την κ. Παπαναούμ Καίτη  για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου με τα εξαιρετικά φωτογραφικά της λευκώματα «Σιάτιστα Περιπλάνηση στο χθες και στο σήμερα»και «Ο μόχθος για το κάρβουνο»,καθώς και  το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Μαρκίδες Πούλιου»που απέστειλε δύο αντίτυπα του αυτοβιογραφικού βιβλίου του κ. Δημητρίου Χρ. Σιώτα«Κυνηγώντας το μέλλον με προσοχή και προσπάθεια».