Μια ξεχωριστή ραδιοφωνική συνάντηση στο European School Radio

01

Την ερχόμενη Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 στις 15:00, μη χάσετε από τη συχνότητα του πρώτου μαθητικού ραδιοφώνου της Ελλάδας, European School Radio, ένα μοναδικό αφιέρωμα στο οποίο θα συμμετέχουν και οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης του σχολείου μας με τον δάσκαλό τους, Μιχάλη Δούβλο.

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας ποίησης, τα πρωτάκια μας θα συμμετέχουν σε μια ξεχωριστή ραδιοφωνική συνάντηση με μαθητές άλλων οκτώ συνεργαζόμενων σχολείων του προγράμματος E- Twinning με τίτλο «Μελο… ποιητικές ιστορίες στο European School Radio».

Την ερχόμενη Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η τηλεσυνάντηση των συμμετεχόντων σχολείων, όπου θα γίνει και η ηχογράφηση. Τα πρωτάκια μας θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν μαθητές και μαθήτριες από διάφορα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου ενώ αξιοσημείωτη είναι η συνέντευξη που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν από τον μουσικό συνθέτη παιδικών τραγουδιών, κ. Τάσο Ιωαννίδη.  Το κάθε σχολείο θα έχει στη διάθεσή του δέκα λεπτά συνομιλίας με τον γνωστό μουσικό από τα «Λάχανα και Χάχανα».

Μην το χάσετε! 9 ραδιοφωνικά σχολεία τιμούν την ημέρα ποίησης, μεταξύ αυτών και το σχολείο μας!

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 στις 15:00 στο European School Radio.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Play” του παρόντος συνδέσμου.