Με οδηγό την καρδιά, κάνε ταξίδια σχολικά!

01

Ένα αυτοσχέδιο μπρελόκ περίμενε τον κάθε μαθητή και την κάθε μαθήτρια των τμημάτων Ε1΄ και Ε2΄ του σχολείου μας, την ημέρα του Αγιασμού, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022, από τους δασκάλους των τμημάτων, Μαρία Κουγιούφα και Μιχάλη Δούβλο. Ένα μπρελόκ με ένα αυτοκινητάκι κι έναν δρόμο. Είναι ο δρόμος της Ε΄ τάξης, ένας δρόμος γεμάτος ευθείες, ανηφόρες, κατηφόρες, ευκολίες, εμπόδια, πινακίδες, τούνελ, γέφυρες… ανεξερεύνητα μονοπάτια.

Με υγεία και με οδηγό την καρδιά, θα γίνουν προσπάθειες για όμορφα σχολικά ταξίδια. Κι αν δεν υπάρχει δρόμος, μαζί θα τον ανοίξουμε. Ο καθένας και η καθεμιά, με τον δικό του/της χαρακτήρα, όλοι θα κοιτάξουμε προς την ίδια κατεύθυνση, τη λογική.

Σε αυτόν τον μακρύ δρόμο θα γίνουν στάσεις σε διάφορα σημεία, στάσεις στη Γνώση, στην Αγάπη, στη Δημιουργία, στη Φιλία, στη Συνεργασία, στην Καλοσύνη, στην Πίστη, στη Δύναμη και στην Ελπίδα.

Γι΄ αυτά τα όμορφα σχολικά ταξίδια, δε θα χρειαστεί GPS. Με φαντασία και όνειρα, θα προχωρήσουμε στους δικούς μας δρόμους. Θα ξέρουμε ότι, με τα σωστά και τα λάθη μας, οι προσπάθειες θα είναι δικές μας.

02 03 04