ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΔΟΥΡΕΙΟ

Την Πέμπτη 9/3/2023 οι μαθητές /τριες της σχολικής μονάδας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εργαστήρια διαδραστικού κινηματογράφου οργανωμένα από τον εκπαιδευτικό οργανισμό Φωτόγραμμα, εγκεκριμένα από το ΙΕΠ. Τα εργαστήρια οργανώθηκαν με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της βίας και του ενδοσχολικού εκφοβισμού.

Συγκεκριμένα στις 9.00 πμ οι μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Α΄, Β΄και Γ΄ συμμετείχαν στο εργαστήριο «Μαθαίνω να αγαπώ τον άνθρωπο», με συνοδούς τις εκπαιδευτικούς Χατζή, Τσιώνη και Διαμαντοπούλου, ενώ στις 11.00 οι μαθητές και μαθήτριες των τάξεων Δ΄, Ε΄και ΣΤ΄ συμμετείχαν στο εργαστήριο «Νικάμε τη βία και τον σχολικό εκφοβισμό» με συνοδούς τους/τις εκπαιδευτικούς Μέντζα, Πορπόρη, Δούβλο, Κουγιούφα, Χασιώτη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βοΐου που διέθεσε για την υλοποίηση των εργαστηρίων διαδραστικού κινηματογράφου το Πολιτιστικό Κέντρο «Άρη και Λίλιαν Βουδούρη» και κάλυψε το κόστος παρακολούθησης των παρουσιάσεων του εκπαιδευτικού οργανισμού Φωτόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να παρακολουθήσουν το εγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα δωρεάν.