ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤ΄1 ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑ 2023

Το Σάββατο 18-3-2023, στις 11.00πμ στο 4ο ΓΕΛ Κοζάνης οργανώθηκε από τον Σύλλογο Καθηγητών γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας ο «Μαραθώνιος Ανάγνωσης για τη Γαλλοφωνία 2023» αφιερωμένος στον «Μικρό Πρίγκιπα» του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ.

Το σχολείο μας εκπροσώπησαν οι μαθητές του τμήματος ΣΤ1 : Καλαμπούκας Γιώργος, Κουκουλιάτας Γιώργος, Πολύζος Κωνσταντίνος και Χιόνος Τριαντάφυλλος, που με την επιμέλεια της δασκάλας γαλλικής γλώσσας κ. Χατζηκώστα Χρυσούλας ανέγνωσαν αποσπάσματα από τον Μικρό πρίγκιπα.

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Βόντσα Βασιλική, Διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης και στην συνέχεια ανέπτυξε τη στοχοθεσία της εκπαιδευτικής προσπάθειας η Σύμβουλος Εκπαίδευσης καθηγητών γαλλικής γλώσσας κ. Μαλούτα Μαριάννα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μικρά μουσικά σχήματα από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» που τραγούδησαν γαλλικά τραγούδια στα διαλείμματα μεταξύ των ομάδων ανάγνωσης.

Οι μαθητές που συμμετείχαν έλαβαν για την προσπάθειά τους βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ο Σύλλογος καθηγητών γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας για να ευχαριστήσει τα παιδιά για τη συμμετοχή τους φρόντισε ώστε να υπάρχει στο τέλος της εκδήλωσης μια μεγάλη ποικιλία μπισκότων, γλυκών και άλλων νοστιμιών, καθώς και χυμών.