ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2023

Από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς της Στ΄τάξης, την κ. Μέντζα Αγνή και τον κ. Πορπόρη Ιωάννη οργανώθηκε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση αποφοίτησης. Στη διδασκαλία των χορών συνεισέφερε ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Χασιώτης Αθανάσιος.

Την εκδήλωση προλόγισε η Διευθύντρια του σχολείου κ. Στέφου Ζωή-Δέσποινα, ενώ τα παιδιά εισαγωγικά παρουσίασαν το γαλλικό τραγούδι On ecrit sur les murs σε διδασκαλία της κ. Χατζηκώστα Χρυσούλας, εκπαιδευτικού της γαλλικής γλώσσας της σχολικής μονάδας.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μια αναδρομή στη μουσική του παρελθόντος: από πρωτόγονους ήχους κρουστών μέχρι το συρτάκι, από την παραδοσιακή δημοτική μουσική μέχρι τους μουσικούς ρυθμούς του ΄60 και του ΄80. Οι απίστευτες χορευτικές επιδόσεις των αποφοίτων ενθουσίασαν τους θεατές της εκδήλωσης.

Το β΄μέρος της εκδήλωσης αποφοίτησης οργανώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων στην αυλή του διδακτηρίου και περιλάμβανε έναν τεράστιο μπουφέ με χυμούς και λιχουδιές, τις οποίες ετοίμασαν οι γονείς των αποφοίτων για τους αποφοίτους και τους προσκεκλημένους οικείους των παιδιών, αλλά και «ζωντανή» παραδοσιακή μουσική.