Αρχείο ημέρας 10 Νοεμβρίου 2019

Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 η βαλίτσα με τους θησαυρούς του ΄40

εικόνα

     Στο δελτίο ειδήσεων της Περιφέρειας στην ΕΡΤ3 παρουσιάστηκε την Παρασκευή 8 Νοέμβρη 2019 το ρεπορτάζ που είχε καλύψει η δημοσιογράφος, κα Αμαραντίδου Δέσποινα. Οι συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν την ημέρα της παρουσίασης της εκπαιδευτικής ταινίας «1940: Μια βαλίτσα γεμάτη ιστορία» από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Δ΄ τάξης του σχολείου μας στο Πολιτιστικό Κέντρο «Άρης και Λίλιαν Βουδούρη».

Ευχαριστούμε θερμά την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ3 στην Κοζάνη, κα Αμαραντίδου Δέσποινα, και την ΕΡΤ3 για τον λόγο που έδωσαν στην προσπάθεια των παιδιών, του σχολείου και της Σιάτιστας!

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ΕΡΤ3

Στην ΕΡΤ1 η βαλίτσα του ?40

εικόνα

     Στην ΕΡΤ1 και στην εκπομπή «Μαζί το Σαββατοκύριακο» μίλησε ο δάσκαλος κ. Δούβλος Μιχαήλ την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019. Σε ζωντανή μετάδοση από τη Σιάτιστα, στις 07:10 το πρωί και έχοντας ως φόντο το σχολείο μας, ξεδίπλωσε τις σκέψεις του για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «1940: Μια βαλίτσα γεμάτη ιστορία» που πραγματοποίησε η Δ? τάξη του σχολείου μας με αφορμή την επέτειο του ΟΧΙ.

Ευχαριστούμε θερμά, για την πρόσκληση και την πραγματοποίηση της ζωντανής σύνδεσης, την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Κοζάνη κα. Αμαραντίδου Δέσποινα καθώς και την ΕΡΤ1 και τον  παρουσιαστή της εκπομπής κ. Σκάλκο Ιωάννη που έδωσαν βήμα στο σχολείο μας και στη Σιάτιστα.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το σχετικό απόσπασμα από την ΕΡΤ1