Αρχείο ημέρας 1 Νοεμβρίου 2020

Ευχαριστήριο

 Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ουΔημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά το  Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος  «Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου» για την πρόθυμη ανταπόκριση σε αίτημα για τον εξοπλισμό του σχολείου με ένα σύγχρονο φωτοτυπικό μηχάνημα. Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 έγινε η παραλαβή του  φωτοτυπικού μηχανήματος RICOH IΜ 2702.   Το Ίδρυμα «Μιχαήλ και Αλεξάνδρας Κουκουλίδου» αποδεικνύει για μια ακόμη φορά έμπρακτο ενδιαφέρον για το παρεχόμενο εκπαιδευτικό έργο και συνεχή μέριμνα για την αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού του σχολείου. 

Ευχαριστήρια

Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά την κ. Αικατερίνη Ζωγράφου, καθηγήτρια Φυσικής  και θερμή υποστηρίκτρια του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου, για την υποστήριξη της ανακαίνισης του εργαστηρίου φυσικών επιστήμων «Δέσποινα Γκουτζιαμάνη-Ζωγράφου» του σχολείου.

Η Δ/ντρια και  το διδακτικό προσωπικό  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμάτο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας για την προμήθεια στο σχολείο μιας  ηλεκτρικής σκούπας  KARCHER WD3 premium  και μιας ηλεκτρικής τρόμπας για μπάλες.

  Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά την κ. Παπαναούμ Καίτη  για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου με τα εξαιρετικά φωτογραφικά της λευκώματα «Σιάτιστα Περιπλάνηση στο χθες και στο σήμερα»και «Ο μόχθος για το κάρβουνο»,καθώς και  το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Μαρκίδες Πούλιου»που απέστειλε δύο αντίτυπα του αυτοβιογραφικού βιβλίου του κ. Δημητρίου Χρ. Σιώτα«Κυνηγώντας το μέλλον με προσοχή και προσπάθεια».