ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

02

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας συμμετείχαν στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Βοΐου για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 , στις 7μ.μ. στην πλατεία του Τσιστοπούλειου Διοικητηρίου.

01

Στην αρχή ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Λαμπρόπουλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον κόσμο και ευχές για τις γιορτές. Ακολούθησε η φωταγώγηση του δέντρου και στη συνέχεια  η Φιλαρμονική του Δήμου με την καθοδήγηση του δασκάλου μουσικής παρουσίασε γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Κατόπιν  οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης, με την επιμέλεια του εκπαιδευτικού της τάξης κ. Μιχαήλ Δούβλου, παρουσίασαν το «βαθύτερο νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων». Με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων τα παιδιά διδάχθηκαν αρχές και αξίες του ανθρώπου και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα : ΑΓΑΠΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΛΠΙΔΑ. Την παρουσίαση συνόδευσε το τραγούδι «Όπου υπάρχει αγάπη» αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα του κοινού.

Η εκδήλωση έκλεισε με παρουσίαση τραγουδιών από το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας. Την όμορφη εκδήλωση παρακολούθησε πολύς κόσμος.