Επιμορφωτική συνάντηση για γονείς

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, 24/10/2018, στον χώρο του σχολείου η επιμορφωτική συνάντηση των γονέων των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ? τάξης από την ψυχολόγο και Προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Κοζάνης κα Στεργιανή Γκιαούρη.

Η προσέλευση των γονέων ? κηδεμόνων ήταν αθρόα, ένδειξη της μεγάλης ανάγκης των γονέων για ενημέρωση πάνω σε θέματα σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους.

Τα θέματα που τέθηκαν από την υπεύθυνη της συνάντησης κα Γκιαούρη ήταν αρκετά. Σχέσεις γονέων ? παιδιών, σχέσεις γονέων ? εκπαιδευτικών, σχέσεις παιδιών, σχέσεις εκπαιδευτικών ? παιδιών,  σχολικός εκφοβισμός, διαδίκτυο.

Το σχολείο έχοντας πλήρη επίγνωση του ρόλου του πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη συνάντηση που αφορά τους γονείς των παιδιών  και την ενημέρωσή τους σε σχετικά θέματα. Κανείς δεν θεωρεί ότι η διαπαιδαγώγηση είναι μια εύκολη υπόθεση. Η καθημερινότητα έχει τις δικές της δυσκολίες και το σχολείο βρίσκεται εδώ για να βοηθάει με τον δικό του τρόπο.

Η ομιλήτρια είναι προϊσταμένη του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Κοζάνης, ενός φορέα της εκπαίδευσης σχετικού με τέτοιου είδους θέματα. Στο τέλος την συνάντησης ευχαρίστησε όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν και εξέφρασε την επιθυμία να παραχωρήσει το υλικό της παρουσίασής της σε κάθε γονιό.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Γκιαούρη.

Γονείς, καλή συνέχεια στον αγώνα σας.