«17η Νοέμβρη? ημέρα μνήμης» – Συνεργασία με τη Χορωδία Γυναικών Σιάτιστας

09    Μια όμορφη συνεργασία είχε το σχολείο μας ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου. Έτσι το Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο «Κουκουλίδειο» Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ? τάξης σε συνεργασία με τη Χορωδία Γυναικών Σιάτιστας.
Αρχικά η Διευθύντρια του Σχολείου κα Στέφου Ζωή προλόγισε την εκδήλωση διαβάζοντας ποίηση του Αναγνωστάκη.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τα παιδιά το ντοκιμαντέρ με τίτλο «17η Νοέμβρη? ημέρα μνήμης» το οποίο είχε ετοιμαστεί από το προηγούμενο σχολικό έτος. Ένα έργο περσινό με νόημα? παντοτινό.
Στη γιορτή των παιδιών έδωσε μια διαφορετική νότα η Χορωδία Γυναικών Σιάτιστας υπό τη διεύθυνση του κ. Ανδρέου Στέργιου και στο πιάνο τη Μάιρα Βασιλείου. Οι κυρίες της Χορωδίας με την εξαιρετική ερμηνεία επίκαιρων τραγουδιών για το Πολυτεχνείο εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά το κοινό.
Μια όμορφη εικόνα σχηματίστηκε μπροστά μας με τις κυρίες της Χορωδίας να τραγουδούν και τα παιδιά πάνω στη σκηνή να προσθέτουν στην εμπειρία τους τη συνύπαρξη αυτή δημιουργώντας ταυτόχρονα όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό τους.
Λίγο πριν τη λήξη της γιορτής η κα Ζάβαλη Σουλτάνα, φιλόλογος, εκπροσωπώντας τη Χορωδία Γυναικών ευχαρίστησε το Σχολείο για τη συνεργασία και μίλησε για τα μηνύματα του Πολυτεχνείου ενώ ο δάσκαλος της ΣΤ΄ τάξης κ. Δούβλος Μιχαήλ αναφέρθηκε στα οφέλη της συνεργασίας σχολείου ? Χορωδίας και στη σημασία της ελευθερίας στη σημερινή εποχή.
Ευχαριστούμε θερμά τη Χορωδία Γυναικών Σιάτιστας, τον μαέστρο κ. Ανδρέου Στέργιο και την υπεύθυνη στο πιάνο Μάιρα Βασιλείου για τη συνεργασία μας.
Θερμές ευχαριστίες και στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΒΟ κ. Κουζιώνη Γιώργο και τον κ. Δόρδα Χρήστο για την παραχώρηση της αίθουσας και του ηχητικού εξοπλισμού καθώς και τον κόσμο που γέμισε την αίθουσα του «Κουκουλίδειου».
Οι φωτογραφίες είναι από τη μηχανή του Σχολείου, του Siera fm και του Siatista ? info τους οποίους ευχαριστούμε.

??????????      01    ?????????? 04 05 06 07   ??????????    10                         ??????????   ??????????