AΘΛΗΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΧΑΡΑΣ

Την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 στις 6.30 μμ οργανώθηκε στον αύλειο χώρο Γυμνασίου-Λυκείου «Γ.Παπαγεωργίου» από την κ. Χατζηζήση Αναστασία, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, η «Χααρμοκίνηση», μια αθλητική γιορτή χαράς στην οποία συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Τα παιδιά παρουσίασαν κατά τάξεις ασκήσεις μίμησης, αρμονίας και ρυθμικής με στεφάνια και κορδέλες, επιδεξιότητας, παιχνίδια άμιλλας, ασκήσεις αερόμπικ, χορό και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι εκπαιδευτικοί, υπεύθυνοι των τάξεων του σχολείου, καθώς και η διευθύντρια που προλόγισε την εκδήλωση.

Στο τέλος της εκδήλωσης η κ. Χατζηζήση Αναστασία τιμήθηκε για την πολύχρονη προσφορά της από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Για την επιτυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων κάλυψε τη δαπάνη ηχητικής κάλυψης, ενώ το σούπερ μάρκετ «Λάγγας» πρόσφερε νερά στα παιδιά. Αρκετές μητέρες μαθητών του σχολείου από νωρίς επιμελήθηκαν την καθαριότητα του χώρου, ενώ ο Δήμος Βοΐου μερίμνησε για το κούρεμα των χόρτων και την άρση κάποιων επικινδυνοτήτων. Τους ευχαριστούμε!