H ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ»

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 οργανώθηκε σύμφωνα με τη 12η Πράξη της 22/10/2019 του Συλλόγου Διδασκόντων η εορταστική εκδήλωση για την επέτειο του «ΟΧΙ», η οποία περιλάμβανε αρχικά την ανάγνωση από τη Διευθύντρια της 11ης Πράξης του Συλλόγου Διδασκόντων που αφορούσε την επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπεύθυνων κατάθεσης, καθώς και σύντομη ομιλία.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ιστορικό χρονικό της εποχής από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γ΄1 με την επιμέλεια του υπεύθυνου εκπαιδευτικού της τάξης κ. Κύρου Ηλία και με την τεχνική υποστήριξη του κ. Πορπόρη Ιωάννη και κατόπιν θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Γ΄2 με την επιμέλεια της υπεύθυνης δασκάλας κ. Διαμαντοπούλου Βασιλικής. [Το αφιέρωμα αυτό της Γ΄τάξης στο ?ΟΧΙ των Ελλήνων? παρουσιάστηκε και στους γονείς των μαθητών την Πέμπτη 24/10/2019 στις 10.20].

Επίσης ολοκληρώθηκε στους μαθητές και στις μαθήτριες η προβολή της ταινίας «1940: Μια βαλίτσα γεμάτη ιστορία» που δημιούργησε ο κ. Δούβλος Μιχαήλ με τους μαθητές και μαθήτριες της Δ΄ τάξης.

Κατόπιν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης με τη συνοδεία της κ. Στέφου Ζωής, της κ. Χατζηζήση Αναστασίας, του κ. Κύρου Ηλία και του κ. Πορπόρη Ιωάννη προσήλθαν στο Ηρώον της πόλεως στις 11.00 για την κατάθεση στεφανιού.

Το στεφάνι που κατατέθηκε από τη μαθήτρια Τσακνάκη Αικατερίνη πλέχτηκε την Πέμπτη από τον πρώην Δ/ντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας κ. Στέλιο Αντωνιάδη στο σχολείο μπροστά στους μαθητές και τις μαθήτριες του ΣΤ΄2 και τον ευχαριστούμε θερμά.