Στην εκδήλωση του Δήμου Βοΐου για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου

01

     Με μια όμορφη παρουσίαση συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης του σχολείου μας στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Δήμο Βοΐου για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

Με περισσή ζωντάνια και χαρά τα παιδιά του σχολείου μας παρουσίασαν «Το παζλ των Χριστουγέννων στη Σιάτιστα» που περιελάμβανε αφήγηση δικών τους ποιημάτων για τη Σιάτιστα των Χριστουγέννων και κατασκευή ενός σχετικού παζλ. Με την ολοκλήρωση του παζλ, οι μαθητές μέσα σε κλίμα γιορτινό και όλο νόημα τραγούδησαν το «Αξίζει ν΄ αγαπάς», μοιράζοντας σε επισήμους και απλό κόσμο από ένα δωράκι: ένα χαρτάκι με τους στίχους που έγραψαν για τα έθιμα των Χριστουγέννων στη Σιάτιστα.

Μέσα στο κρύο του χειμώνα, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης κατάφεραν να ζεστάνουν τις καρδιές των ανθρώπων και να εισπράξουν το θερμό χειροκρότημά τους.

Την εκδήλωση ξεκίνησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα. Πάτρα Νικολέττα ενώ αμέσως μετά ο Δήμαρχος Βοΐου, κ. Ζευκλής Χρήστος, με τον χαιρετισμό του τόνισε τη σημασία της γιορτής των Χριστουγέννων, ευχαρίστησε όσους ενεπλάκησαν με τη συγκεκριμένη εκδήλωση, μεταξύ αυτών και το σχολείο μας, ενώ στη συνέχεια φωταγώγησε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που κοσμεί την πλατεία του «Τσιστοπούλειου» Δημαρχείου στην πρωτεύουσα του Δήμου, τη Σιάτιστα.

Η Φιλαρμονική του Δήμου μας με τις όμορφες μελωδίες έδωσε άλλο τόνο στην εκδήλωση ενώ στη συνέχεια τα «τεταρτάκια» μας έδωσαν χαρά στον κόσμο, θυμίζοντας ότι τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών. Αμέσως μετά, απολαύσαμε τον κόπο της Χορωδίας Γυναικών Σιάτιστας με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που για άλλη μια φορά στόλισαν όμορφες εκδηλώσεις του Δήμου μας. Η καθ΄ όλα όμορφη, οργανωμένη και φαντασμαγορική εκδήλωση από πλευράς Δήμου, ολοκληρώθηκε με τη συναυλία του μουσικού συγκροτήματος C Real.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Βοΐου για την όμορφη εμπειρία που χάρισε στα παιδιά του σχολείου μας. Πλήθος κόσμου γέμισε την πλατεία του Δημαρχείου. Όμορφες αναμνήσεις, συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση του Δήμου ανάμεσα στη Φιλαρμονική, τη Χορωδία Γυναικών και τους C Real.

02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15