Φέρνουμε την άνοιξη από το σπίτι με ζωγραφιές και ποιήματα?

01

Επίσημη υποδοχή της άνοιξης το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 και τα παιδιά φρόντισαν να εφαρμόσουν πιστά το απόφθεγμα του Ελύτη…. Την «έφτιαξαν» με ζωγραφιές και ποιήματα μέσα από το σπίτι…

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους/όλες τους/τις ζωγράφους που συμμετείχαν. Πρόκειται για 61 έργα παιδιών από τη Σιάτιστα, την Εράτυρα, την Κοζάνη, την Πτολεμαΐδα, το Φανάρι Ροδόπης, τον Κορυδαλλό Αττικής?  εξαιρετικά έργα μέσα από τα οποία ξεχειλίζουν το μεράκι, ο κόπος και στο βάθος η δύναμη, η υπομονή και η υπευθυνότητα.

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους γονείς που, μέσα σ΄ όλα, έχουν να κρατάν και τα παιδιά στο σπίτι. Ευχόμαστε όσο πιο βολικό αγώνα.

61 έργα παιδιών μαζεμένα σ΄ ένα ταινιάκι?. Μια ευκαιρία για κουβέντα με τα παιδιά για το «Μένουμε σπίτι». Μέσα στις δυσκολίες, παρακολουθήστε το, χαρείτε το. Είναι κι αυτό εξ αποστάσεως εκπαίδευση.
Ας ευχηθούμε να περάσει γρήγορα αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση.

«Φέρνουμε την άνοιξη από το σπίτι μας?. Με αγάπη από τους διαδικτυακούς μας φίλους και τη Δ΄ τάξη του σχολείου μας

Κάντε κλικ εδώ για να παρακολουθήσετε το ταινιάκι

Το κάθε παιδί παρέλαβε διαδικτυακά κι ένα βραβείο για τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη εξ αποστάσεως δράση! Ένα βραβείο αφιερωμένο σε κάθε γνωστό και άγνωστο για τον δικό του αγώνα?

02 03 04 05 06