ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου

ευχαριστεί θερμά

το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων της σχολικής μονάδας

και συγκεκριμένα τις κυρίες: Πάικου Νίνα, Δαϊναβά Αντιγόνη, Νεράντζη Σουλτάνα και Νταλαμήσιου Ευαγγελία,

που από τον Σεπτέμβριο του 2021 μέχρι και την αποχώρησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο με τις εκλογές νέου ΔΣ στις 22-10-2021 προμήθευσαν το σχολείο με μεγάλη ποσότητα αθλητικού υλικού, ώστε κάθε τμήμα να διαθέτει το δικό του αθλητικό υλικό, σύμφωνα με τις υγειονομικές συστάσεις, αρκετό εκπαιδευτικό υλικό (πρόπλασμα ανθρώπινου σώματος 50 εκ, δύο υδρόγειες σφαίρες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, έξι (6) μεγάλα επιτοίχια σετ γεωμετρικών οργάνων για τοποθέτηση στους τοίχους των τάξεων, νέα σημαία για τον ιστό της σχολικής μονάδας (της οποίας η έπαρση έγινε στις 25-10-2021), ένα φορητό ηχοσύστημα μπαταρίας, ένα μηχάνημα για καθαρισμό των προαυλίων από τα φθινοπωρινά φύλλα (φυσητήρα-απορροφητήρα φύλλων) ΝΑΚΑΥΑΜΑ 2600 watt, έναν μεγάλο πίνακα φελλού και έναν μαγνητικό, καθώς και για την κάλυψη των δαπανών της πρόσφατης διδακτικής επίσκεψης της Στ΄τάξης στο ΚΠΕ Γρεβενών και στην επετειακή έκθεση «Αγώνες για την Ελευθερία» και της διδακτικής επίσκεψης της Β΄τάξης στο τυπογραφείο Σεριστατίδη-Λαμπρόπουλου στη Νεάπολη και στο Ενυδρείο Καστοριάς (με το εισιτήριο εισόδου).

***

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό της σχολικής μονάδας

ευχαριστούν θερμά

τις αξιότιμες κυρίες: Πάικου Νίνα, Δαϊναβά Αντιγόνη, Νεράντζη Σουλτάνα, Νταλαμήσιου Ευαγγελία, αλλά και την κυρία Mάνιου-Μπόραβου Βασιλική (που αποχώρησε νωρίτερα) που αποτέλεσαν για σειρά ετών το δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας μέχρι 22-10-2021, οι οποίες εργάστηκαν με εντυπωσιακή προθυμία κι αυταπάρνηση για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου του σχολείου α) καλύπτοντας τις δαπάνες εκπαιδευτικών εκδρομών και διδακτικών επισκέψεων των παιδιών σε ΚΠΕ, στο ΔΗΠΕΘΕ, στο ΕΚΦΕ, σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία, ώστε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στις μορφωτικές δράσεις του σχολείου, β) οργανώνοντας πολιτιστικές δράσεις σχετικές με έθιμα και παραδόσεις και ποικίλες εκπλήξεις χαράς για τα παιδιά και γ) ανταποκρινόμενες πάντα άμεσα στις προτάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων, διατηρώντας άριστη συνεργασία με αυτόν.

***

Η Δ/ντρια, το διδακτικό προσωπικό και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ευχαριστούν θερμά τον μορφωτικό σύλλογο Μαρκίδες Πούλιου για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του σχολείου με οχτώ αντίτυπα του εξαιρετικού φωτογραφικού λευκώματος της κ. Παπαναούμ Καίτης «Σιάτιστα Περιπλάνηση στο χθες και στο σήμερα».

***

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό ευχαριστούν θερμά τον κ. Ψημμένο Νικόλαο, τον κ. Σπύρου Αθανάσιο, τον κ. Μπόντα Γεώργιο και τον κ. Δίκο Στέργιο για τη συνεχή μέριμνά τους για τον εμπλουτισμό του αρχείου του σχολείου.

***

Η Διευθύντρια και το διδακτικό προσωπικό ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Βοΐου για την ανατύπωση του Αλφαβητικού Βιβλιαρίου του Μιχαήλ Παπαγεωργίου του Σιατιστέως που τυπώθηκε στη Βιέννη το έτος 1766 και τη διανομή αντιτύπων του στους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και της Β΄ τάξης της σχολικής μονάδας, αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για την ενδυνάμωση της ιστορικής μνήμης με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από τη Μεγάλη Επανάσταση.

***

Το σχολείο ευχαριστεί θερμά για την άμεση ανταπόκριση του Δήμου Βοΐου στα αιτήματά μας για απολύμανση των χώρων του διδακτηρίου, αλλά και για την άμεση διάθεση σελφ τεστ αποκλειστικά για διαδικασίες ιχνηλάτησης στις περιόδους έλλειψης και καθυστέρησης προμήθειας από τη Δ/νση ΠΕ.

***