ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

Την Πέμπτη 23/12/2021 δεχτήκαμε την επίσκεψη χορωδιακού συνόλου του Μουσικού Σχολείου «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» που έψαλε υπέροχα κάλαντα για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄τάξης της σχολικής μονάδας. Τους μαθητές και τις μαθήτριες του Μουσικού σχολείου συνόδευε ο Διευθυντής του σχολείου κ. Τσουμής, ο οποίος μίλησε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄τάξης. Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή να μας επισκεφθούν και να μας χαρίσουν τόσο υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες της Α΄τάξης με την επιμέλεια την κ. Αλεξάνδρας Τσιώνη, αφού εργάστηκαν μεθοδικά αρκετό καιρό, παρουσίασαν την Πέμπτη 23-12-2021 το Αλφάβητο των Χριστουγέννων μέσα σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της τάξης με σκηνικό χριστουγεννιάτικες εικόνες στον διαδραστικό πίνακα και όμορφες μελωδίες. Μέσα από τα γράμματα του αλφάβητου παρουσιάστηκε όλη η ιστορία του θαύματος της ενανθρώπισης του Ιησού. Ευχαριστούμε θερμά τα μικρά πρωτάκια και τη δασκάλα τους για το όμορφο δρώμενο για το οποίο απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια, μελέτη και οργάνωση.

Τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες (5η και 6η) εκπρόσωποι του νέου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων μοίρασαν δωράκια-χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις σε όλους τους μαθητές της σχολικής μονάδας και πολλές ευχές σε μαθητές κι εκπαιδευτικούς.

Την Πέμπτη 23/12/21 ταχυδρομήθηκαν μέσω ΕΛΤΑ και οι καρτ ποστάλ με πολλές χριστουγεννιάτικες ευχές των μαθητών και των μαθητριών της ΣΤ΄ στο πλωτό μουσείο Νεράιδα.

DSCN7546

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν ταχυδρομηθεί και εικαστικά έργα των παιδιών της Α΄τάξης με χριστουγεννιάτικες ευχές για την ενθάρρυνση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Μποδοσάκειου νοσοκομείου που αγωνίζεται σκληρά στη μάχη κατά της πανδημίας.