ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ

Στα πλαίσια υλοποίησης προγράμματος συνεργασίας του δημοτικού σχολείου με το νηπιαγωγείο με στόχο την ομαλή μετάβαση των νηπίων στο δημοτικό οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων και τμημάτων γέμισαν έναν μεγάλο φάκελο με εικαστικές δημιουργίες στέλνοντας πασχαλινές ευχές κι αγάπη στα νήπια του 1ου Νηπιαγωγείου Σιάτιστας. Κάθε τμήμα αποφάσισε για το έργο που θα κατέθετε στον μεγάλο φάκελο αγάπης.

Την Παρασκευή 15-4-2022 δύο μαθητές της Στ΄ μετέφεραν τον φάκελο με τις πασχαλινές ευχές στο Νηπιαγωγείο προσφέροντας μεγάλη χαρά στα νήπια κι έλαβαν εικαστικά έργα με ευχές των νηπίων για τους μαθητές και τις μαθήτριες του δημοτικού σχολείου.

Η έναρξη του συγκεκριμένου προγράμματος δράσεων συνεργασίας είχε ήδη ξεκινήσει με την δημιουργία μιας κατασκευής-μακέτας του 1ου Δημοτικού Σχολείου από τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄τάξης, που μια ηλιόλουστη μέρα, παραδόθηκε από τα παιδιά της Α΄τάξης στο νηπιαγωγείο ως πρόταση και πρόσκληση συνεργασίας με το δημοτικό.

Σημείωση: Ήδη τα νήπια έχουν ανταποκριθεί και σε πρόσκληση των μαθητών της Στ΄ τάξης για παρακολούθηση της εκδήλωσης για την επέτειο της Εθνεγερσίας στο δημοτικό σχολείο.]