ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Τα δύο τμήματα της Ε΄τάξης με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων κ. Κουγιούφα Μαρία και κ. Δούβλο Μιχαήλ συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού «Αριστοτέλης» 2023 της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής για την Επιστήμη και την Εκπαίδευση (ΕΕΦΕΕ) την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023.

Επίσης, τα τμήματα Ε1, Ε2 και ΣΤ1 , με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τμημάτων κ. Κουγιούφα Μαρία, κ. Δούβλο Μιχαήλ και κ. Μέντζα Αγνή αντίστοιχα, συμμετείχαν στον 17ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023.

Έπαινος αξίζει α) στους εκπαιδευτικούς για την ενθάρρυνση της συμμετοχής των παιδιών στους προαιρετικούς διαγωνισμούς με στόχο την καλλιέργεια της άμιλλας μεταξύ των παιδιών και την αποκόμιση από τα παιδιά εμπειριών από τη συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες και β) στα παιδιά για την αυτοπαρακίνησή τους, τη στοχοθεσία τους, την αυτοπειθαρχία τους και την προσπάθειά τους.

Παρακάτω στιγμιότυπο της απονομής τίτλων από τον Διαγωνισμό «Παιχνίδι και Μαθηματικά» 2023.

DSCN9030

Στιγμιότυπο της απονομής τίτλων στους μαθητές και στις μαθήτριες της Ε΄τάξης από τον Διαγωνισμό Φυσικών «Αριστοτέλης 2023″

DSCN9085_sm