Προβολή της Σιάτιστας στην ΕΡΤ3

16

Τελευταία μέρα του σχολικού έτους 2017 ? 2018 και μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά της Ε? τάξης. Στα πλαίσια του σχολικού προγράμματος με τίτλο «Σιάτιστα: Ένα ταξίδι σε μια αρχόντισσα» τα πεμπτάκια του σχολείου μας εμφανίστηκαν στην πρωινή καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ3 «Καθημερινά και απλά».

01

Αρχικά, ο δάσκαλος των παιδιών, κ. Μιχάλης Δούβλος, μίλησε με λίγα λόγια για την πραγματοποίηση του προγράμματος και τη δημιουργία της ταινίας με θέμα τη Σιάτιστα ενώ στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε? τάξης εξέπληξαν τους παρουσιαστές της εκπομπής με τις πληροφορίες που έδωσαν στο τηλεοπτικό κοινό για την όμορφη Σιάτιστα μας. Τα παιδιά πέτυχαν τον στόχο τους με έναν πολύ ευγενικό τρόπο και κατάφεραν να διαφημίσουν την πόλη μας και τα κάλλη της μέσα από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό. Μια ωραία δράση λίγα λεπτά πριν αποχωριστούμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

05

06

Στέλνουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον υπεύθυνο της εκπομπής κ. Ξάνθο Χήτα καθώς και στη συντοπίτισσα δημοσιογράφο, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Δήμου Βοΐου κα Τάνια Ώττα καθώς με δική της πρωτοβουλία τα πεμπτάκια του σχολείου μας εμφανίστηκαν στη συγκεκριμένη εκπομπή.      09

 

08

04