ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ

Την Πέμπτη 24-6-2021 στις 10.00 πμ οργανώθηκε η τελετή αποφοίτησης για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αναστάσιος Σπύρου» του σχολείου.

Ο εκπαιδευτικός της Στ΄ τάξης κ. Πορπόρης Ιωάννης συνέλεξε φωτογραφικό υλικό των μαθητών και μαθητριών δημιουργώντας δύο ψηφιακές αφηγήσεις α) της ανάπτυξης κάθε παιδιού και β) της ιστορίας της σχολικής ζωής των αποφοίτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας, χαρίζοντας ψηφιακό δίσκο με φωτογραφικά τεκμήρια της σχολικής ζωής σε κάθε μαθητή και μαθήτριά του.

Η Δ/ντρια του σχολείου επίσης κατευόδωσε τα παιδιά με τα παρακάτω λόγια.

Κατευόδιο.pdf

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκτός από τους αποφοίτους και οι μαθητές της Ε΄τάξης. Οι απόφοιτοι σε μια σύντομη παρουσίαση που επίσης επιμελήθηκε ο κ. Πορπόρης, απηύθυναν μηνύματα αποχαιρετισμού σε εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Το ψηφιακό υλικό παρουσιάστηκε από τον κ. Πορπόρη-χωρίς την παρουσία των αποφοίτων- την 5η και την 6η ώρα και σε μαθητές άλλων τάξεων.

Στις 11.00 πμ οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄τάξης παρουσίασαν στο προαύλιο του σχολείου με την επιμέλεια της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Τζιλίνη Αναστασίας πρόγραμμα παραδοσιακών χορών και σύγχρονου χορού. Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι μαθητές των τάξεων Β΄, Δ΄ και Ε΄. Για την αποφυγή συνωστισμού στο προαύλιο οι μαθητές και οι μαθήτριες των τάξεων Α΄ και Γ΄ παρακολούθησαν τη χορευτική αυτή εκδήλωση της Στ΄ τάξης νωρίτερα, στις 9.00 το πρωί.

Παιδιά της Στ΄ τάξης στη συνέχεια δημιούργησαν ένα εικαστικό έργο αποχαιρετισμού με μήνυμα αγάπης για τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου.

ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ