Αρχείο ημέρας 24 Φεβρουαρίου 2020

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ 1ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ

ribbon-148762_960_200px

 

Στη Σιάτιστα σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 12.00 και στο Γραφείο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας με την είδηση της «κοίμησης» του εκλεκτού εκπαιδευτικού και πρώην Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας Παντελή Δίκου συνήλθε σε συνεδρίαση το διδακτικό προσωπικό του Σχολείου.

Το πλήρες ψήφισμα είναι διαθέσιμο στο ακόλουθο αρχείο σε μορφή .pdf

26η Πράξη Ψηφισμα για Π. Δίκο

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ-ΕΠΑΙΝΩΝ

Επειδή δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν στην εκδήλωση βράβευσης στην Αθήνα που οργανώθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2019 οι τρεις μαθήτριες της
τάξης ΣΤ΄1 που  διακρίθηκαν στον 38ο Πανελλήνιο/66ο Πανευρωπαϊκό
Διαγωνισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκπαιδευτικών AEDE με θέμα: «Ο
πολιτισμός ως πεδίο συμφιλίωσης και αποδοχής της ετερότητας των λαών»,
έγινε πρόσφατα η παραλαβή των αποδεικτικών της διάκρισής τους, καθώς των
επαίνων των εκπαιδευτικών της Στ΄ τάξης που επιμελήθηκαν τη συμμετοχή
των μαθητών/τριών τους στον διαγωνισμό.

Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 οργανώθηκε με επιτυχία στο ξενοδοχείο »Αρχοντικό» από τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας ο καθιερωμένος ετήσιος παιδικός αποκριάτικος χορός στον οποίο παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και παιδιών. Τα παιδιά χόρεψαν με ρυθμούς που επέλεξε ο DJ Kαλογιάννης και διασκέδασαν με μουσικοκινητικά παιχνίδια τα οποία επιμελήθηκε η Ναομί Σβίγκου. Για την ενίσχυση του Συλλόγου, ο οποίος στηρίζει αποφασιστικά το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου, επιχειρήσεις του τόπου μας πρόσφεραν 155 δώρα ώστε να πουληθούν πολλοί λαχνοί.