Αρχείο ημέρας 4 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων οργάνωσε στην καφετέρια Nature την Κυριακή 26-2-2023  αποκριάτικο παιδικό χορό. Την Τσικνοπέμπτη, την ώρα αποχώρησης των παιδιών από τη σχολική μονάδα, οι κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων μοίρασαν στα παιδιά σάντουιτς με σουβλάκι. Επίσης την Παρασκευή 24-2-2023 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διδασκόντων οργάνωσαν στη σχολική μονάδα από τις 12.00 ως τις 13.00 μουσική γιορτή χαράς και χορού στο προαύλιο του σχολείου, κερνώντας δροσερούς χυμούς. Την Τρίτη 28-2-2023 οι κυρίες του ΔΣ μοίρασαν στους μαθητές/τριες της σχολικής μονάδας ασπροκόκκινα βραχιολάκια με χάντρες, ώστε κάθε παιδί να φορέσει «μάρτη» για την υποδοχή της άνοιξης.

ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΣΤΟ ΒΟΪΟ

Οι τάξεις Ε΄και Στ΄ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση του Δήμου Βοΐου και ειδικότερα σε πρόσκληση του Αντιδημάρχου θεμάτων Παιδείας κ. Τσιαούση Ναούμ για υλοποίηση ενός project με θέμα την κατασκευή παραδοσιακών χαρταετών με το σύνθημα να στείλουν τα παιδιά τα όνειρά τους ψηλά στον ουρανό με έναν χαρταετό.

Οι εκπαιδευτικοί κ. Πορπόρης Ιωάννης και ο κ. Χασιώτης Αθανάσιος δίδαξαν στα παιδιά την κατασκευή των χαρταετών, ενώ τα παιδιά βοηθούσαν στην κατασκευή και κατέγραψαν στόχους κι όνειρα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βοΐου για τη συνεργασία με στόχο την αναβίωση του εθίμου κατασκευής παραδοσιακών χαρταετών και για την προμήθεια υλικών για τους ξύλινους σκελετούς.