Αρχείο ημέρας 31 Δεκεμβρίου 2021

Στο στολισμένο δέντρο της Αλφαβήτας της Σιάτιστας

01

Στο δικό τους δέντρο, της Αλφαβήτας της Σιάτιστας, στον αύλειο χώρο του ιερού μητροπολιτικού ναού του Αγίου Δημητρίου βρέθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της  Β΄ τάξης του σχολείου μας με τον δάσκαλό τους Μιχάλη Δούβλο την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021.

Στο όμορφα χριστουγεννιάτικα διακοσμημένο δέντρο ακούσαμε τα δευτεράκια μας με ένα δικό τους τραγούδι «Η Αλφαβήτα της Σιάτιστας» ενώ έψαλαν και τα Κάλαντα Χριστουγέννων.

Παρουσία γονέων των μαθητών, το αστέρι των Χριστουγέννων και χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, με φόντο τις πρώτες λέξεις γραμμένες από τα παιδιά για τον τόπο τους, σχηματίστηκαν όμορφες εικόνες στα μάτια μας.

Μια περσινή δράση με φετινή… συνέχεια.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Ώττα για την άμεση ανταπόκριση και τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του δέντρου της Αλφαβήτας της Σιάτιστας.

Ο πρόεδρος Τάκης Σαμαράς, μεταξύ άλλων, φρόντισε ν” αφήσει κάτι και για το σχολείο μας, τους μαθητές μας…

02

 

Ένα ταξίδι στη χριστουγεννιάτικη Χωχαρούπα

01

Εμπνευσμένοι από το βιβλίο της Γλώσσας Β΄ τάξης…

Στο ταξίδι τους στη Χωχαρούπα, ΧΩρα των ΧΑΡΟΥμενων ΠΑιδιών, ο Λουκάς, η Χαρά, ο Αρμπέν και η Γαλήνη συναντούν 22 παιδιά που φροντίζουν τα σπιτικά τους, με την καθοδήγηση του δασκάλου τους, Μιχάλη Δούβλου. Είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του σχολείου μας οι οποίοι με μεράκι χρωματίζουν τα σπίτια, στρώνουν άμμο στην αυλή τους, καλλωπιζουν πόρτες και παράθυρα, βάζουν πινακίδες ενώ… το χιόνι αρχίζει και γίνεται πυκνό… Χριστούγεννα ξημερώνουν, χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο!

02 03 04 05 06